Esztétikai beavatkozások




Esztétikai beavatkozások

A mosoly az emberi arc egyik egy, ha nem a legmeghatározóbb eleme. Ma már a fogászat nem csak a fájdalom megszüntetésével foglalkozik, hanem összekapcsolódott az esztétikával, a szép és tökéletes mosoly előállításának segítésével.


A mai modern fogászatban léteznek olyan fogászati beavatkozások, amelyek ara hivatottak, hogy a pácienseket magabiztosabbá, szebbé varázsolja. A kusza fogsor, sárgás fogak, hiányzó fogak sok emberben rossz benyomást kelthetnek akár magánéletről akár munkáról legyen szó. Viselője szenvedhet önbizalomhiánytól, így érdemes ezeket orvosolni.
Ezek a beavatkozások a minőségi fogászati anyagok és új technológiák megjelenése által vált lehetségessé. A legtöbb beavatkozás próbáljuk fájdalommentesen elvégezni.
Az esztétikai fogászathoz a különböző beavatkozások tartoznak:


Szájhigiéniai kezelések:
- fogkő eltávolítás
- polírozás


Esztétikai kezelések:
- fogfehérítés
- fogékszer
- láthatatlan fogszabályozás
- esztétikus fogpótlások, koronák és hidak elkészítése
- implantáció


A felsorolt kezelések mindegyike elérhető rendelőnkben, ahol kellemes szép környezetben várjuk mindazon pácienseket, akik csodás mosolyra vágynak.
Konzultáció esetén kérjen időpontot a 06/20 945 5061-es telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.